Nimate lastne spletne trgovine? Odlično, pričnite prodajati BREZPLAČNO na platformi Naš Market.

Številni kupci komaj čakajo, da bodo lahko izbirali tudi med vašimi dobrotami

ZAKAJ NAŠ MARKET

Naš Market je spletna tržnica oziroma velika platforma kjer z lahkoto odprete in upravljate svojo spletno trgovino.

Najcenejše poslovanje

Popolnoma brezplačen začetek poslovanja. Po prvih prodajah izberete paket sodelovanja od 10€/ mesec dalje.
Več informacij

Zelo zmogljivo orodje

Naš Market je kljub izredno ugodnem zakupu resnično zmogljivo orodje za spletno prodajo vaših dobrin.
Več informacij

Tehnična podpora

Brez skrbi, vedno smo v bližini. Naša ekipa vam bo pomagala začeti, ter vas priučila na rabo platforme.

 

Več informacij

KAKO DELUJE NAŠ MARKET

Preprost začetek prodaje na platformi Naš Market v samo štirih korakih

1

Registracija in objava izdelkov

  • Pokličite 040 990 599 ali nam pišite na marjan@kreat.si in registrirali vas bomo kot trgovca (Seveda morate izpolnjevati zakonske pogoje za prodajo, saj ne stimuliramo dela na črno)
  • Brez skrbi, naša tehnična ekipa vam bo z veseljem pomagala oblikovati profil ter vnesti svoje artikle. Po potrebi bomo dodali ustrezno kategorijo izdelkov.
2

Prejemanje naročil in prodaja izdelkov

  • Naročila in vsa obvsetila o vaši trgovini prejemate direktno na vaš Email naslov ter v vašo nadzorno ploščo na platformi Naš Market
  • Vaša trgovina deluje povsem avtonomno. Naročila prejemate direktno ter jih sami tudi obdelujete.
3

Pakiranje in razpošiljanje

  • Kot registrirani trgvec na platformi sami določate načine razpošiljanja za vašo trgovino. Platforma fizično v nobenem primeru ne pride v stik z artikli naprodaj.
  • Kot načine dostave lahko nastavite lastni prevzem stranke pri vas, lahko sami razvozite ali razvoz zaupate dostavni službi. V nastavitvah lahko tudi opredelite ali je dostava brezplačna ali koliko za njo zaračunate, kar se avtomatsko odraža na blagajni oziroma predračunu
4

Prejemanje plačil in rast posla

  • Vsa plačila vedno prejemate direktno. Platforma v nobenem primeru ne zaračunava provizij na prodajo. Kot plačilno metodo lahko nastavite plačilo po povzetju, plačilo ob lastnem prevzemu. Obstaja tudi možnost plačila s karticami in paypalom (po dogovoru)
  • Naš interes je, da platforma dobro posluje. Pripravili bomo številne napotke kako svoj artikle čim bolje urediti - optimizirati, da bodo dosegali najboljše rezultate.

POPOLNOMA BREZPLAČEN ZAČETEK POSLOVANJA

Dostopno, transparentno in varno poslovanje

Popolnoma brezplačno registrirajte svojo trgovino in vnesite do 50 artiklov. Vaše poslovanje bo brezplačno do prve realizirane prodaje. Kasneje pa bo izredno poceni!
0€
do prve prodaje
0%
Provizije

Mesečni najem platforme po realizirani prvi prodaji

4€
Mesečno

TRGOVEC (promo) – max 1 artikel

Paket trgovec promo je namenjen ponudnikom, ki želijo oglaševati – prodajati samo 1 artikel hkrati. Vse funkcije so delujoče. Paket razen števila artiklov nima omejitev v funkcionalnosti
10€
Mesečno

TRGOVEC S – max 10 artiklov

Paket trgovec S je namenjen ponudnikom, ki želijo oglaševati – prodajati maksimalno 10 artiklov. Vse funkcije so delujoče. Paket razen števila artiklov nima omejitev v funkcionalnosti
25€
Mesečno

TRGOVEC M – max 50 artiklov

Paket trgovec M je namenjen ponudnikom, ki želijo oglaševati – prodajati do 50 artiklov. Vse funkcije so delujoče. Paket razen števila artiklov nima omejitev v funkcionalnosti
50€
Mesečno

TRGOVEC L – neomejeno artiklov

Paket trgovec L je namenjen večjim ponudnikom, ki ne želijo omejitev na številu artiklov. Omogočene in aktivne so vse funkcije platforme.
0%
Provizije

BREZ PROVIZIJ (vsi paketi)

Platforma v nobenem primeru na zaračunava provizij od prodaje.

MNENJA PRODAJALCEV

Preberite kaj dosedanji prodajalci menijo o platformi Naš Market

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Odgovori in nekaj neizpodbitnih dejstev o platformi Naš Market

Kako platforma deluje? Kaj moram narediti?

Moj Market je skupinska platforma za prodajo lastnih izdelkov pod lastnimi pogoji, v lastni trgovini. Po domače povedano je enako kot bi imeli svojo spletno trgovino in pri temu bili deležni vseh strank vaše konkurence

Kontaktirajte nas (040 990 599 ali marjan@kreat.si) in vzpostavili vam bomo uporabniški račun, nakar vam bomo pomagali urediti vašo trgovino, vnesti načine dostave, metode plačil ter vnesti izdelke. In že lahko začnete prodajati.

Platformo žene profesionalna komponenta neomejenih zmožnosti, zato bo vaše novo orodje zelo zmogljivo v primerjavi s spletnimi trgovinami nizkega in srednjega cenovnega ranga. Posebej smo se potrudili, da vam poslovanje olajšamo zato je administracija oziroma upravljanje izvedeno na preprost intuitiven način. Za uporabo platforme ni potrebno tehnično znanje. Poskrbeli smo tudi za tehnično pomoč, ki vam bo vedno na voljo

Kdo lahko registrira trgovino na platformi?

Platforma je prvenstveno namenjena pridelovalcem in proizvajalcem, ki še nimajo svoje spletne strani ter si jo trenutno ne morejo ali ne drznejo privoščiti. Hkrati je namenjena vsem, ki zaradi situacije ne morejo prodajati svojih izdelkov, poljščin na tržnicah. Pogoji za udeležbo so seveda zakonski. Prodajati smejo le subjekti, ki tudi sicer smejo prodajati na tržnicah ali doma

Kako dobim kupnino za prodano?

V kolikor vaša trgovina sprejema Paypal al kartično plačilo boste kupnino prejeli direktno na vaš Paypal račun takoj ob plačilu.  Vsa vplačila po predračunu bod izvršena na vaš TRR. Kupnine po povzetju, plačane dostavljalcem (vkolikor nimate lastne dostave) bodo direktno nakazane na vaš TRR.
Platforma v nobenem primeru ne sprejema kupnin za nobenega od izloženih artiklov. Pravtako ne zaračunavamo provizij

Ali potrebujem kreditno / plačilno kartico za vzpostavitev moje trgovine?

Ne, ne potrebujete kartic. Svojo spletno trgovino odprete povsem brezplačno. Po prvi prodaji pa izberete ustrezen paket ter na poljuben način plačate mesečni najem. V kolikor želite sprejemati plačila preko Paypal-a ali kreditnih / plačilnih kartic morate imeti Paypal račun. Brez skrbi, v primeru težav pomagamo vzpostaviti.

Kaj lahko prodajam na platformi Naš Market?

Ker se nahajamo v posebnem momentu smo za začetek prodajo omejili na hrano, pijačo ter človeku nujno potrebne izdelke, ki so vselej domače proizvodnje ali pridelave.

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo odgovorili.

ZAKAJ BI SODELOVALI

Katere so realne prednosti platforme Naš Market

Ali je platforma primerljiva z lastno spetno trgovino?

Platforma Moj Market samo glede cene poslovanja ni primerljva z lastno spletno trgovino. Veliko cenejša je, hkrati omogoča brezplačen začetek poslovanja.

Po sposobnostih je platforma vsaj enak povprečnim spletnim trgovinam na tržišču. Gnana je z najboljšimi plačljivimi komponentami na tržišču, kar omogoča stabilnost ter nudi možnost nadgradnje.

Platforma ima bistveno prednost pred lastno spletno trgovino, ko je govora o obisku. Vaša trgovina bo namreč deležna obiskov strank namenjenih k vaši konkurenci, kar seveda povečuje tudi vaše možnosti. Tudi optimizacija platforme bo veliko uspešnejša saj bomo deležni sinergijskega učinka mnogih srtiklov. Pa tudi ker za optimizacijo platforme stojimo strokovnjaki področja

Ali ima platforma prednost pred prodajo v FB skupinah?

Platforma ima nedvomno veliko prednost pred prodajo v FB skupinah. Izdelki so razvrščeni, kategorizirani. Platforma uporablja pametni iskalnik, ki po vnosu prvih treh črk predlaga izdelke. Nudi razvrstitev po občinah tako zlahka izberete najbližjega ponudnika.  Poleg tega nudi povsem avtomatizirano poslovanje, ki vas bo razbremenilo številnih klicev.

Definitivno najcenjši in pameten začetek!

Ceneje kot brezplačno se začeti ne da. Zato upravičeno trdimo, da smo najcenejši. Registracija na našei platformi omogoča brezplačne usluge do momenta realizacije prve prodaje. Paketi katere smo pripravili so izredno ugodni zlasti glede na kakovost same platforme
Za vami stoji ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala ter vas pravilno usmerila!

Ali lahko kasneje preidem na svojo spletno trgovino?

Seveda, prehod na lastno spletno trgovino je popolnoma izvedljiv postopek katerega cena je veliko nižja od izdelave nove spletne trgovine. Pripravili smo nadvse zanimive in stimulativne cene za tovrstne migracije. Na voljo je tudi izvoz xml ali csv datotek.

Me bodo spletni iskalniki našli, če prodajam na platformi?

Da, platforma je izredno optimizirana. Brskalniki vas bodo našli prej kot, če bi imeli lastno spletno trgovino. Tudi posamezne artikle bodo brskalniki našli prej. Brskalniki poleg pravilne zgradbe gledajo predvsem količino kakovostnih informacij, ki pa jih bo na platformi praviloma več.

Preberite tudi...